Escrit per
|

De vegades la vida ens regala moments plens de màgia, de sentiment i d’estima. A Baix la Mar sabem que viure’ls és el millor que podem fer, però tot resultat té darrere un esforç, un treball, una dedicació desinteressada i entregada; res és per casualitat. No hi ha paraules per a descriure els sentiments, per més paraules que posem, per més verbs que utilitzem, res pot substituir allò que has sentit dins del teu cor i que guardes com el teu tresor més apreciat. El passat dissabte, el carrer del Pont es va vestir de gran gala fallera, l’ocasió ho mereixia perquè si hi ha un acte important al barri mariner, eixe és el nomenament oficial dels nostres càrrecs.  En primer lloc, van rebre als Presidents Manuel Marco i Ferran Peris, que van ocupar el seu lloc al costat de la directiva. Esperàvem amb emoció a les Falleres Majors, Aitana Montero i Maria Giner, que van arribar acompanyades pels Vicepresidents Mayca Ramos i Javi Marín, respectivament. Seguidament, amb puntualitat, va donar principi l’acte solemne presentat per la fallera Anna Sobrecases. Les emocions no es poden amagar, les cares dels protagonistes ho deien tot, perquè es van sentir arropats, estimats i molt especialment acompanyats. Vam comptar amb la presència de tota la comissió, les Falleres Majors de Dénia, Carla Vinaroz i Melani Ivars, acompanyades pel President de Junta Local Fallera José Vicente Benavente, així com pel Regidor de Festes Óscar Mengual.

A continuació es va servir un vi d’honor i la festa va continuar fins ben passada la mitjanit, en bon ambient i molta complicitat.

Des d’aquesta finestra volem agrair a totes i tots els que es van implicar perquè l’acte fora perfecte, aconseguint l’objectiu proposat, que els nostres càrrecs foren feliços.

Un dels grans regals que la vida ens dóna és tenir al nostre voltat persones que amb xicotetes coses ens fan viure grans moments, que ens omplin l’ànima d’una manera tan autèntica que mai oblidarem.