La setmana passada, els nostres càrrecs Ferran, Aitana, Manuel i Maria van visitar la Ciutat d’Alacant, convidats per la Foguera amiga Carrer Sant Vicent per a desfilar en l’ofrena a la patrona, la Mare de Déu del Remei. Els nostres amics ens van tractar, com sempre, amb una gran hospitalitat. La veritat és que les temperatures a la capital de la província eren sufocants, però això no va restar ni un àpex l’emoció que sentien. Quan es viu la festa del foc, es fa en tots els sentits i no importa on, el que realment importa és viure-la amb estima i consideració. La desfilada a l’ofrena és llarga, des de la plaça dels estels fins a l’Ajuntament però ells la van realitzar amb alegria i calor, molta calor. En acabar, seguint el protocol de la foguera, els nostres càrrecs es van canviar les indumentàries falleres i amb més relaxació van acudir al sopar que es servia al racó, amenitzat amb l’incombustible Dj. de Sagra. No cal dir més, és evident que la festa estava assegurada fins a altes hores de la matinada.

L’endemà es va realitzar una ruta per a visitar les fogueres més importants, perquè calia conèixer de primera mà la festa i els monuments. Dos dies intensos i aprofitats al màxim.

Dissabte, festivitat de Sant Joan, els nostres càrrecs van acudir a la Foguera L’Hort de Dénia, per fer una visita als festers de Dénia. A més a més, es dóna la coincidència que aquest any el President de la Foguera és un faller de La Mar, Pablo Ivars Hostalrich, a qui vam acompanyar en un dia tan important.

Després d’aquest parèntesi, tocava reprendre les tasques carrosseres, així que diumenge ens vam posar mans a la feina, tant a la nau número 11 com al nostre casal, on es va servir un espectacular arròs al forn, guisat per una excel·lent cuinera Paqui Motilla. Un dinar de 10, que va servir per a arrodonir una setmana vertiginosa.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar