Escrit per
|

Diumenge passat la Falla Baix la Mar va organitzar una festa sorpresa, amb la qual vam voler agrair als nostres càrrecs 2017, Silvia Chornet, Joan Felip Sala, Sara Sendra i Jaume Pérez, la feina realitzada durant el passat exercici. El nostre casal va ser el lloc triat per a la concentració de la comissió i des del carrer Pont ens van traslladar en trenet fins a la plaça del Convent on esperaven Jaume i Sara. Després la comitiva es va desplaçar fins als quatre cantons on enganyats estaven Silvia i Joan Felip. Els càrrecs 2018, Maria Giner, Manuel Marco, Aitana Montero i Ferran Peris, van capitanejar a la comitiva en tot moment fins que arribarem al casal on es va oferir un dinar molt mariner. Per a rematar la jornada es va fer entrega als càrrecs ixents d’un àlbum de fotografies com a record de tot un any d’emocions i bons moments viscuts.

La setmana ha vingut carregada d’esdeveniments i un molt rellevant per a nosaltres ha sigut el naixement d’una nova fallera Cayetana Ivars, de la saga dels cacahuera, que va rebre la visita dels nostres càrrecs. Ampliem la nostra xicalla, no hi ha dubte que tenim planter i un verdader baby boom a la falla Baix la Mar.

Per a acabar, recordem a tothom que dissabte vinent hi haurà al casal un berenar infantil i el diumenge 21 de maig celebrarem una nova edició del dinar italià. Ja ho hem dit al principi, ací no parem