Sembla que va ser ahir, però ja ha passat tot un any. Des del moment que vas despenjar l’auricular del telèfon i vam sentir la teua veu fins aquest moment, has realitzat una travessia fallera que t’ha permès navegar per alta mar. Has après moltes coses, has adquirit grans coneixements i has conegut altres festes, que han portat noves amistats. La teua mirada blava, inquieta i marineraha conquerit cors, la teua originalitat ha captivat a tothom. Res ens estranya, perquè Baix la Mar ja fa temps que s’havia rendit als teus encants.

Ara arriba el moment d’acomiadar-se com a Fallera Major Infantil de Dénia, sabem que no és fàcil, però tu ho faràs amb elegància i saber estar, qualitats que has demostrat sobradament durant aquest any. És el moment de tornar a la nostra casa, que és la teua, buscant descans en port segur, seure a prendre forces per seguir endavant com la gran fallera que ets.

Les falles, patrimoni immaterial de la humanitat, necessiten gent que es mantinga desperta per a complir els seus somnis, gent que faça història amb la seua vida, que qüestione totes les regles establides, persones apassionades, arriscades, fortes, que no esperen a ser grans per a fer el que volen, sinó que fent el que volen arriben a ser grans. La nostra festa necessita gent que estime el que fa, gent com tu, Mar, de qui ens sentim tan orgullosos.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar