El passat diumenge va tenir lloc l’acte de l’apuntà 2018 de la Falla Baix la Mar, que marca oficialment el començament d’un nou exercici faller. En un casal ple fins a la bandera, amb l’assistència de les Falleres Majors de Dénia, Mar Cabrera i Inés Alacreu, acompanyades pel president de Junta Local Fallera José Antonio Monsonís, i com marca la tradició, la Secretària General Viqui Gavilà va procedir a la lectura de l’acta de tancament on es va fer un repàs de totes les activitats i actes que s’havien realitzat així com els premis aconseguits. A continuació es va concedir la paraula als càrrecs 2017, Jaume Pérez, Sara Sendra, Silvia Chornet i Joan Felip Sala, qui ens van contar les experiències i emocions viscudes en un any ple de treball i dedicació a Baix la Mar. Seguidament, el nou Secretari, Andrés Ivars, va demanar la presència del President, Manuel Marco i Llorca, així com del President Infantil Ferran Peris, la Fallera Major Infantil Aitana Montero i la Fallera Major Maria Giner, que van anar ocupant el seu lloc a la taula presidencial. Sols faltava sentir-los a ells, perquè ens parlaren dels seus sentiments i ho van fer amb seguretat i tranquil·litat. Els semblants evidenciaven la il·lusió i l’orgull que els envaeix al capitanejar un nou projecte faller.

En acabar, es va servir un dinar que van cuinar dos bons amics, Rafael Jiménez i José Navarro a qui els nous càrrecs van agrair la seua col·laboració desinteressada.

Com va manifestar Maria Giner, la nostra Fallera Major, tenim un nou destí, les Falles 2018, el rumb està marcat, ara sols cal navegar per Baix la Mar.

 

 

 

 

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar