El passat dissabte la Falla Baix la Mar va celebrar el tradicional sopar de Nadal al casal del carrer del Pont. La pluja i els pronòstics de mal oratge no van impedir una celebració que cada any es repeteix a la nostra casa i que acompanyem de campanyes solidàries, perquè Baix la Mar és més que una falla. El sopar, preparat i organitzat amb molta cura per la delegada de cuina, Marisa Gil, va congregar a un bon grapat de falleres, fallers i col•laboradors/es que ho van passar molt bé fins ben entrada la matinada. A més a més vam comptar amb la presència de Mar Cabrera, Fallera Major Infantil de Dénia acompanyada de Vicent Ivars, Vicepresident de Junta Local Fallera.

Per altra banda, com anàvem anunciant, es va fer una recollida de productes per a l’Associació EXTIENDE TU MANO, a qui agraïm la seua col•laboració desinteressada especialment en moments com els actuals en els quals és tan necessària.

La Falla Baix la Mar des d’aquesta finestra, vol desitjar a tothom un BON NADAL i que l’esperit i la màgia d’aquestes dates tan especials ens acompanye tot l’any.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar