El passat diumenge vam organitzar la 6a edició del Concurs de Paelles de Baix la Mar, tot un èxit de participació, que una vegada més, va omplir el carrer del Pont de gom a gom. El bon ambient va presidir tota la jornada. Es van repartir tres premis a les paelles més exquisides, valorades prèviament per un jurat, objectiu i imparcial que va tastar les obres culinàries de tots els participants. La veritat és que si vols tastar una bona paella, no hi ha millor manera que fer-ho a Baix la Mar.

SOPAR DE FALLERES I FALLERS

Dissabte vinent, la Falla Baix la Mar celebrarà un sopar de fallers, fallers, col·laboradors/es i simpatitzants al casal del carrer del Pont. Aprofitem aquest espai remodelat a les noves necessitats, per a gaudir de la bona companyia, en un esdeveniment que ens recorda que les falles ens aguaiten cada vegada més a prop i nosaltres tenim tanta gana de falla, que ho farem a la nostra casa, amb menú mexicà i cercavila pel barri amb xaranga.

BONES FALLES A TOTS

Per a acabar, desitgem a tota la ciutadania, turistes i visitants que passen unes bones falles 2016. Que gaudiu de la música i el colorit de les cercaviles, de l’alegria de la nostra gent, que visiteu tots i cadascun dels barris de la Ciutat i acabeu encisats amb el bon ambient que sempre podreu trobar al barri mariner.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar