El passat dissabte el casal de Baix la Mar va obrir les portes per a omplir-lo de gom a gom. L’organització del tast de vi va ser tot un èxit perquè gràcies als coneixements d’un gran sommelier Antonio Puig Sirerol, els assistents van anar descobrint vi blanc, negre i una mistela per a endolcir el paladar. Diuen que tothom és capaç de tastar, tan sols cal paciència, bona voluntat i molta experiència. A més a més, van degustar plats exquisits, que provocaven en la boca sensacions increïbles. El plat central, rabo de bou, va ser cuinat per un bon amic, Antonio Llorca, Tonete. Un home que per primera vegada s’ha posat al comandament dels fogons de Baix la Mar i, de segur, repetirà perquè si per a arribar al cor dels amics cal fer-ho a través de l’estómac, Tonete ens va arribar al més profund del cor

La Falla Baix la Mar vol agrair a tots la seua col•laboració per a dur a terme aquest sopar, acompanyats de bons caldos que van ser oferits per la VINIVARS i BODEGA XALÒ.

En acabar el sopar, els nostres càrrecs grans, Laura i Ivan, van agrair la col•laboració prestada al sommelier i al cuiner.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar