Aquesta és una setmana molt important per a la Falla Baix la Mar perquè diumenge vinent 18 d’octubre, tindrà lloc la presentació infantil al Centre Social. El protocol va començar el passat divendres amb el muntatge de l’aparador a l’establiment ALE-HOP i fins allí es van traslladar Alex García i Mar Cabrera, perquè ells volien ser els primers a descobrir-lo. Estaven molt emocionants i es van mostrar agraïts pel treball realitzat. Diumenge, la comissió va conèixer el secret més ben guardat, la indumentària de gran gala fallera que lluiran els nostres càrrecs infantils. Per això ens van traslladar a la casa d’Alex i Mar, que ens van obrir les portes de bat a bat i ells, contents, van oferir al Casal de Baix la Mar un sopar magnífic que va fer les delícies de grans i menuts. La nit va concloure amb la tradicional entrega de les insígnies d’or de la Falla, joia reservada als qui tenen l’honor d’ostentar els càrrecs de President i Fallera Major. La xicalla va voler obsequiar-los amb un regal molt especial que els va deixar bocabadats.

Sabem que Mar i Alex, Fallera Major i President infantils de la nostra comissió, estan molt il·lusionats i no hi ha per a menys, perquè l’equip Baix la Mar ha preparat amb molta cura i estima el moment, i tot sense més pretensió que veure a la nostra xicalla gaudir una vegada més.

Els que ens coneixen saben que ací no deixem res a la improvisació, per això a aquestes altures tot està llest, el decorat acabat, la música triada amb gran detall, la il·luminació llesta per a ser encesa, les entrades repartides i la curiositat a punt de ser saciada. Ja saben, si volen ser feliços una estona, vinguin a la Presentació Infantil de la Falla Baix la Mar.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar