El passat dissabte la Falla Baix la Mar, com mana la tradició, va traure al carrer les seues carrosses acompanyades per les respectives comparses que van omplir de color el centre de la Ciutat. Aquest any hem volgut que grans i menuts anaren units per un mateix lema que parla d’amistat, treball en equip, unitat, tendresa i esforç. El rei lleó va inspirar al nostre artista Sergio Garcia Signes a qui volem agrair la feina ben feta, perquè podem presumir de tindre entre nosaltres a una persona com Sergio, un mag de la creativitat i saber fer, qui sempre amb un somriure ens ha transmet allò que la seua ment ideava, formes quasi impossibles que ell sap executar amb mestratge artístic, com sempre. La carrossa gran portava per títol El Rei Lleó, amb la que van obtenir un 4º premi. En la part més alta, acaronats per un tron espectacular,  brillaven els nostres càrrecs Ivan Llorens i Laura Casado, amb vistosos tocats elaborats per l’artista faller José Enrique Ginestar. La carrossa infantil, que va obtenir un 2º premi, portava per lema hakunamatata. En la part central caminaven dos estruços cavalcats per Alex García i Mar Cabrera, President i Fallera Major infantil, xiquets de mirada tranquil·la, que van gaudir d’una desfilada espectacular. Les comparses que va presentar Baix la Mar, Cicle Vital i Jo seré Rei Lleó, van ser dissenyades per Laura Casado, la nostra Fallera Major, però en aquesta tasca no va estar a soles en absolut, perquè va ser essencial la col·laboració de Fallers i Falleres com José García, Lorena París, María Contrí, Miguel Ivars i Núria Ivars i per suposat les delegades infantils, Mar Castro i Sonia Aguado, a tots ells volen donar les gràcies per la seua desinteressada entrega.

Igualment volem donar les gràcies a la delegació d’artística de la Falla Baix la Mar, fallers imprescindibles en la nostra comissió i a tots aquells que desprès de jornades de dur treball estan disposats a deixar-ho tot per fer carrossa i perquè Baix la Mar lluïsca cada dissabte de carrosses, com cada any en la setmana gran de les festes de Dénia.

Per últim felicitem a la Falla Oeste i Saladar per el primer premi de carrosses grans i infantils, així com a la Falla Port Rotes pels primers premis de comparsa.

**Les fotografies de la desfilada son de: Cesar Roa, Lola Guntiñas, Vicent Gaya, Manuel Marquez, Ajuntament de Dénia.

Mes fotosgrafies a l’arxiu a l’album Carrosses Baix la Mar 2015.

 

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar