Quan el Carrer Sant Pere s’engalana, el barri mariner l’acompanya i Baix la Mar no pot faltar a la cita, fent els honors a una comissió de festers i bons amics que cada any s’esforcen per traure al carrer festa, alegria i il•lusió. El passat dissabte 27 de juny, Ivan Llorens i Laura Casado, màxims representants de la Falla Baix la Mar, van acudir al Carrer Sant Pere, convidats per la comissió amfitriona per manifestar-los la nostra estima i incondicional suport.

No parem de fer carrossa.

La Falla Baix la Mar treballa contra rellotge i sense parar per a ultimar les dos carrosses, obres de l’artista Sergio Garcia, que desfilaran dissabte 11 de juliol pels carrers de la Ciutat. Entre feina i feina, cal reposar forces i així ho van fer diumenge passat a la Nau número 11 del Casal de la Festa. Miguel Casado, pare de la Fallera Major, va cuinar una excel•lent sardinada, de la que van poder gaudir tots els assistents. Va ser un plaer passar la jornada de diumenge a la carrossa, treballant a les ordres del nostre artista i gaudint de la millor gastronomia.

Bones Festes

Dissabte vinent comença la setmana de festes de la Ciutat. La Falla Baix la Mar desitja a veïns i visitants unes bones festes, gaudint dels actes programats i participant en cada espectacle, desfilada i esdeveniment.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar