Arribat el mes de març comença l’hora de fer balanç de tot un any faller. Els temps són difícils però si de una cosa podem estar orgullosos a Baix la Mar és que sempre hem afrontant les tempestats, hem aprés d’elles i les hem superat amb èxit.
I no hi ha millor paraula per definir els resultats que tant esforç i treball han costat durant estos mesos. Han segut moltes jornades gastronòmiques, moltes apostes per la música, pel teatre, per la moda, per l’esport, per la cultura, per la tradició i com no…per la festa fallera. De ací que sempre diguem que Baix la Mar és més que una Falla, perquè aixina ho demostra setmana darrere setmana.
Els últims exemples han segut les I Jornades Participatives per analitzar la situació del món de les Falles i així poder buscar junts bones propostes de millora d’esta festa que tant estimem. Tot un èxit de participació, motiu pel qual volem agrair a tots la seua assistència, ja que amb ella ens han demostrat que són molts aquells que veritablement estimen i es preocupen per les Falles de Dénia.
I com no, el diumenge 8 de Març, després del dinar al casal on festejarem el Dia Internacional de la Dona, va tindre lloc un dels actes més esperats de les últimes setmanes: la presentació del Llibret 2015, baix el titol KM.0 PANSA. Obra coordinada per Lola Guntiñas, Vicent Oltra i Toni Reig, que ens obri les portes d’una part fonamental de la nostra història, l’època de la pansa que tant d’esplendor portà a la nostra ciutat. I tot això amb l’ajuda de col•laboradors de la talla de Charo Cabrera, Josep A. Gisbert, Miquel Ruiz, Joan Llobell, Pepa Guardiola, Lluis ‘El Sifoner’ i Jovi Lozano.
El nostre Llibret és més que un llibret de Falles, motiu pel que vos aconsellem fer-vos amb un exemplar i gaudir d´ell.
Com vegeu, a Baix la Mar sabem fer de tot i quan es treballa amb ganes, il•lusió i passió per les Falles, s’aconsegueixen les recompenses més esperades, els premis. I en Baix la Mar podem estar orgullosos perquè el passat dissabte, al Sopar de Germanor se’ns va recompensar amb la majoria dels guardons: Millor Bàndol, per a Miguel Ivars i Laura Casado, Millor Presentadora Infantil, per a Sara Sendra, Millor Presentació, amb Miguel Ivars, Millor Mantenidora gran, per a Anna Sobrecases, 2 Premi Presentadora, per a Júlia Pineda i Millor Presentació amb Rosario Guardiola. Des d’estes línees volem donar-los a tots i totes les gràcies pels resultats així com a tots aquells que d’alguna manera han col•laborat amb el seu treball per fer-los realitat.
Per últim, la Falla Baix la Mar, vos desitja que passeu uns grans dies de Falles, que disfruteu de la música, de la pólvora, dels monuments, de la festa. Esteu tots convidats a gaudir amb nosaltres, vos esperem al encreuament dels carrers Dr. Fleming i Sanchis Guarner, al Barri de Baix la Mar.

Pots vore mes fotosgrafies a l’arxiu a l’album Presentació llibret 2015, KM0 PANSA.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar