El fred ja ha arribat, però res ens frenarà a la comissió de Baix la Mar per oferir-vos el proper dissabte dia 7 de Febrer l’obra de teatre “Una nit al Sambori”.

Com sabeu aquesta obra serà interpretada pel grup de teatre El Desficaci, un gran grup d’artistes i amics que sempre estan dispostos a col·laborar  amb Baix la Mar.

La diversió està assegurada, aixina que no ho dubteu i vingau el proper dissabte a les 20.00 hores a l´Estació Marítima de Baleària, on tindrà lloc l´esperat esdeveniment. Les entrades es poden adquirir al nostre casal i per tan sols un donatiu de 5 euros podràs gaudir de la millor vesprada amb la millor companyia. Vos esperem.

I si el que més vos agrada és un bon vi i un bon menjar, ja vos adelantem que el proper divendres dia 13 tindrà lloc la nostra tradicional Cata de vins. Cata que cada any organitza la comissió infantil al casal de Baix la Mar. Tots aquells que estigueu interessats recordeu apuntar-vos ja que les places són limitades. Res millor que passar la nit prèvia a San Valentí amb les vostres parelles, amb bons amics i amb la Falla Baix la Mar.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar