El passat diumenge dia 18 de gener el casal de Baix la Mar obrí les seues portes a la festa. A tan sols dos mesos de la setmana gran fallera la nostra comissió va voler fer públics els esbossos dels que seran els nostres monuments fallers.

Enguany i per cinqué any consecutiu, la xicalla marinera ha confiat el seu monument infantil a Vicent Pastor. Una any més la xicalla aposta fort per traure al carrer un bonic monument que de segur agradarà a menuts i grans. La comissió gran ha dipositat de nou la seua confiança en Pepe Sanchis, artista faller que coneix ben bé la nostra Falla i que plantarà al mes de Març un gran monument que lluitarà, com sempre fem, per alçar-se amb màxim guardó faller.

I van ser els propis artistes, acompanyats pels nostres màxims càrrecs, Alejandra, Vicent, Laura i Juan, qui desvetllaren els esbossos que en poc temps es convertiran en una realitat. Estem segurs seran dignes monuments propis de la Falla Baix la Mar, motiu pel qual quedeu tots emplaçats per visitar-nos i participar junt amb nosaltres de la festa fallera.

Al acabar l’acte, Julia Garcia ens va delectar amb una magnífica ‘olleta alcoiana’, fent-se-li entrega d’un obsequi en agraïment per la seua col·laboració.

I com no podia ser d’altra manera, a Baix la Mar ja estem preparant nous actes i activitats. Pròximament  tindrà lloc l’obra de teatre ‘Una nit al sambori’, interpretada pel grup de teatre El Desficaci, que es realitzarà al vestíbul de l´Estació Marítima Baleària. Recordeu que ja podeu anar adquirint les vostres entrades al casal de Baix la Mar, els divendres, de 20.00 a 22.00 hores. Res millor que el bon humor i el bon ambient per gaudir d’una vesprada d´hivern.

 Pots vore mes fotosgrafies a l’arxiu a l’album Presentació dels esbossos Falles 2015.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar