La setmana passada va ser una de les més especials per a la Falla Baix la Mar, ja que el divendres 7 de novembre tingué lloc la Presentació, Proclamació i Exaltació de la nostra Fallera Major 2015, Laura Oltra Gil.

Poc abans, eixe mateix dijous, tota la comissió es dirigia a casa de Laura per tal de fer la tradicional visita de trage, eixe que tan sols un dia després lluiria radiant la nostra Fallera Major que en tot moment va estar acompanyada pel seu President, Juan Cabrera Gómez.

L’acte es va desenvolupar amb solemnitat i elegància, fent referència a la primavera, eixa perfumada i florida estació que comença cada any amb la nostra festa, les Falles. El guió i direcció va ser a càrrec de Rosario Guardiola, amb música d´Alfredo Comes i decorat de Sergi Garcia, Àngel Pérez i Pepe Guardiola, així com amb la inestimable ajuda de molts altres fallers i col·laboradors que varen fer possible que Laura disfrutara de la seua nit màgica on no faltaren Júlia Pineda, presentadora de l´acte, Anna Sobresaces, mantenidora i Cristina Sala, que junt amb el Ballet Pas de Quatre de Maria Àngeles Signes van amenitzar l´acte. Agrair a tots i totes la seua inestimable col·laboració.

Pots vore mes fotosgrafies a l’arxiu a l’album Presentació Fallera Major de Baix la Mar 2015.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar