Un any més el nostres menuts amb pogut gaudir d’un extraordinari dia amb sabor faller i esportiu.

El passat dissabte, des de bon matí, la xicalla marinera es reunia al Poliesportiu Municipal per tal de participar en el torneig de Futbet Mixte organitzat per la Falla Saladar.

Un dia molt calorós on no va faltar l’esport, la convivència, un bon menjar i molt ambient faller. Hem de dir que a pesar de no haver guanyat el títol, els nostres menuts van lluitar durant tot el dia com els que més, demostrant ser uns magnífics esportistes i encara millors fallers. La Falla Baixla Mar vol donar-los a tots l’enhorabona per ser com són, així com també volem donar les gràcies a tots aquells que han col·laborat per a que els nostres menuts passaren un gran dia.

Per altra banda, i amb motiu de la propera Presentació i Exaltació de les Falleres Majors de Dénia 2015, la Falla Baixla Mar vol desitjar a Candela Pastor  i Carla Petrie tota la felicitat per tal de gaudir d’un dels actes més importants i emotius de l’exercici faller. Així mateix, la comissió de Baix la Mar vol manifestar la seua alegria i satisfacció per contar amb la seua fallera, Carla Cabrera entre les components de la Cort d’honor de la Fallera Major Infantil de Dénia, a la igualment desitgem molta felicitat i que gaudisca d’aquesta nova experiència fallera.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar