El passat dissabte dia 2 d’agost la Plaça de San Josep, junt al Carrer Pont, es va convertir en el lloc de trobada de més d’un centenar de fallers, col·laboradors i amics de la Falla Baix la Mar dispostos a gaudir d’una calorosa a la vegada que divertida nit d’estiu.

Era una de les nits més esperades per a la nostra  xicalla marinera. La nit en que les actuacions, la música i els balls s’apoderen dels nostres menuts convertits en artistes.

Abans del començament del Festival, la comissió infantil va organitzar un sopar estiuenc amb amanides, coques i barbacoa on no faltaren alites de pollastre, figatells, botifarres, llonganisses, cansalada, xoriços, i blanquets i de postre un bon grapat de tartes casolanes a vorer quina de totes més exquisida.

Prop de les onze donava començament el festival infantil amb decorat inclòs obra de Sergi, Àngel i Pep, així com la megafonia de Victor. A tots ells els que agraïm la seua important col·laboració que va fer que els nostres artistes i tots els espectadors gaudirem més si cap de les diferents actuacions.

Enguany la novetat va ser l’entrega de premis. Primerament un detall per a tots els participants, i després el més esperat. El grup ‘Puturrú de Fuà’ va ser guardonat amb el Tercer Premi. El Segon Premi fou pels més futbolistes de la Falla, Vicent Blanquer, Pepe Blanquer i Pau Sendra. Per últim i amb una gran ovació es reconegué l’actuació de Mar Valdearcos amb el Primer Premi.

Una mostra de que la nostra xicalla marinera té un gran futur, tant en el món de les Falles com en el món artístic. Felicitats a tots ells.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar