El dia de San Joan ha segut enguany una data assenyalada per a la Falla de Baix la Mar, per ser el dia del Sant del nostre President, Juan Cabrera. I no hi ha millor forma de celebrar aquesta festivitat que rodejat de bons amics i companys fallers. D’aquesta manera ho celebrà el nostre President en la nau on estem confeccionant les nostres carrosses. Una nit especial per a un any especial per a Juan.

El dissabte va ser el torn de la festa Visca Mèxic. El nostre casal es va convertir per unes hores en el lloc d’encontre del Mèxic més denier. Gràcies a fallers, amics i companys d’altres comissions varen passar una estupenda vetllada acompanyats pel magnífic sopar cuinat pel nostre faller Ivan LLorens i com no amb els colpets del millor tequila. També agrair la presència de la Fallera Major de Dénia, Carla Petrie.

Per últim, desitjar a tots i a totes que disfruteu de les properes festes. Gaudiu del dia del Faller on de segur centenars de fallers ompliran els carrers de Dénia d’olor a pólvora amb la despertà, de música, aigua, festa i color en les cercaviles i les cucanyes i del més estricte i protocol·lari ambient en l’acte d´intercanvi de bastons de comandament on acomiadarem oficialment als càrrecs 2014 per donar la benvinguda als nous càrrecs. Bones Festes.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar