Ja arriba un dels moments més esperats per a la nostra xicalla marinera. Un dels dies on els més menuts es converteixen en protagonistes de la nostra festa, en protagonistes de Baix la Mar

El proper dissabte dia 2 d’agost la comissió infantil celebra el seu ja tradicional Sopar d’estiu que com en els últims anys va acompanyat de les actuacions dels nostres fallerets i falleretes en el gran Festival Infantil.

El sopar començarà al voltant de les 21.30 hores en les portes del nostre casal del Carrer Pont. Coques, amanides, alites de pollastre, rostres morunes amb verdura, cuixes de pollastre, figatells, botifarres, llonganisses, cansalada xoriços, blanquets, postres i beguda per tan sols un donatiu de10 euros els majors i 5 euros els menuts i juniors. Que més es pot demanar?

I al acabar el sopar, arriba el moment més esperat: les actuacions dels nostres artistes, els nostres fallers i falleres que ens donen a conèixer les seues millors arts. I enguany amb més sorpreses, detalls pels participants i premis a les millors actuacions. Vos esperem!

A més a més vos deixem fotos de la I Jonegada de la Falla Baix la Mar que va tindre lloc el passat diumenge a Ondara, amb la ganaderia Nadal. Menuts i grans gaudiren d’un dia molt especial al camp, amb esmorzar, joneguets, un bon dinar, i jocs i carretilla pels menuts. Un dia complet per a tots aquells que ens acompanyaren i als que volem agrair la seua col·laboració. Baix la Mar sempre amb la festa i les tradicions.

Pots vore mes fotosgrafies a l’arxiu a l’album de la I Jonegada.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar