Hem donat per finalitzada una gran setmana per a la Falla de Baix la Mar.

El dimarts, Dia del Faller, els nostres fallers i falleres eixiren al carrer a les set del matí per portar a fi la tradicional despertà. Després d’un bon esmorzar per agafar forces ens dirigirem a la Plaça del Ajuntament per tal de participar de la cercavila pels tots els barris fallers i de les diferents cucanyes. Com no, no varem faltar al concurs de paelles organitzat per JLF i molt menys al acte oficial d´intercanvi de bastons entre els Presidents. Uns exultants Carla, Òscar, Patricia i Andrés, càrrecs del 2014, varen  passar els seus testimonis a uns orgullosos, elegants, i emocionats Alejandra, Vicent, Laura i Juan.

El dissabte fou també un dia molt especial per a fallers, familiars i amics de Baix la Mar. Per tal motiu, la Falla Baix la Mar vol manifestar la seua satisfacció en la presentació de dues carrosses que van lluir al seu pas pels carrers de la Ciutat. Els treballs obra dels artistes Manuel Marco “El Gallo” en la Gran i Sergi Garcia, en la carrossa infantil ompliren d’orgull a la nostra Falla. La xicalla marinera va obtenir amb Fantasia Medieval un Primer premi de carrossa. Senyalar que durant els últims 5 anys consecutius la Comissió Infantil ha alçat el primer premi de carrossa infantil. És evident que els nostres menuts xafen fort i segurs en el món carrosser.

La carrossa gran, creada pel mestre D. Manuel Marco, dedicada al zodíac va obtenir un 5é premi. Per a Baix la Mar és tot un honor comptar amb mestre de la talla de Manuel Marco i Sergi Garcia, fidels sempre a Baix la Mar i manifestar públicament el seu reconeixement i agraïment per les tasques desenvolupades.

Les comparses de la comissió infantil i gran van obtenir un 2° premi. La xicalla marinera va gaudir amb una representació en la qual es va bolcar tota la comissió infantil. Igualment, la comissió gran va presentar un treball sota títol “zodíac somiat”. Agrair a tots els mariners i marineres, fallers i falleres la col·laboració prestada en la creació i representació de la comparsa. GRÀCIES BAIX LA MAR.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar