El passat diumenge dia 6 d’abril començaven els nombrosos actes i esdeveniments que aquest any tenim previstos a Baix la Mar.

Aquest inici no va ser altre que la invitació a la Presentació de les Belleses 2014 de la nostra estimada foguera amiga, la Foguera del Carrer San Vicent d’Alacant, amb la que des de fa uns anys ens uneix una entranyable amistat.

A l’acte, que va tindre lloc a les 13.00 hores a la explanada del Restaurant La Cantera d’Alacant, acudiren els nostres màxims càrrecs, Alejandra Pastor, Vicent Blanquer, Laura Oltra i Juan Canbrera.

Primerament es va fer l’acomiadament de les Belleses 2013, Isabel Casares i Núria Molina, que van tindre emotives paraules per a la nostra comissió i els nostres càrrecs 2014, Patrícia i Andrés, també presents.  A continuació foren proclamades les dames d’honor i les noves Belleses 2014, la xiqueta Aitana Vicedo i la senyoreta Natàlia Sànchez. L’acte va contar amb la pleitesia dels nostres màxims càrrecs i amb l´assistència de la Bellea del Foc d’Alacant, i va concloure amb un dinar al mateix restaurant.

Des d’aquestes línees agrair, una any més, la invitació a aquest acte tan especial per a la Foguera del Carrer San Vicent i el tracte rebut per tots aquells que es desplaçaren fins Alacant. Esperem de tot cor que gaudisquen de les properes festes de San Joan.

Per altra banda hem de dir que Baix la Mar comença aquest proper diumenge amb les jornades gastronòmiques que cada cap de setmana fan disfrutar a molts dels nostres fallers, col·laboradors, i amics. Aquest diumenge Pere ‘El Xori’, un dels nostres habituals cuiners, ens guisarà un ‘Arròs negres amb verdures’ que de segur serà el millor començament d’un nou exercici. Si voleu acudir, recordeu que les portes de Baix la Mar estan obertes per a tots i que el donatiu serà de 10 euros, ( 3 euros pels xiquets). No falteu!

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar