Aquest diumenge dia 30 de març finalitza un exercici faller que ha destacat, entre altres, pels bons premis i el bon ambient. El 2014 ja forma part de la història de Baix la Mar. Una història que cada any escrivim amb lletres d’or, fruit del treball de molts fallers, col·laboradors, simpatitzant i amics de la nostra festa que fan possible que de nou, la Falla de Baix la Mar estiga al capdavant del món faller de Dénia.

No ens queda altra que donar les gràcies a tots aquells que durant estos mesos han recolzat en tot moment a la nostra comissió. Així mateix, agrair a Carla, Òscar, Patricia i Andrés, màxims càrrecs 2014, així com a les seues famílies tota la llavor realitzada al llarg de l’any i el temps dedicat a la nostra Falla.

Però tot final és el inici d´una nova història. El passat 19 de Març, Juan Cabrera Gomez, era anomenat President de Baix la Mar per l’exercici 2014-2015 i serà el diumenge, a partir de les 12.00 hores quan tindrà lloc la tradicional cloenda oficial del exercici i l’elecció oficial dels nous càrrecs que enguany acompanyaran a Juan en aquest viatge que ja es divisa prometedor.

Si voleu participar d’aquesta nova ruta marítima recordeu que  les portes de Baix la Mar estan obertes per a menuts i grans. Vos esperem.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar