Ja ha arribat el mes de març i res millor que iniciar-lo amb un bon sabor de boca, podent disfrutar de l’èxit del treball ben fet.

Ha segut un any difícil perquè tots som coneixedors de la situació social i econòmica en la que vivim.  Per això encara ens sentim més orgullosos de que el treball de tot un any s´haja vist recompensat. Em demostrat que Baix la Mar és més que una Falla, és una forma de viure aquesta festa. Baix la Mar és cultura, és gastronomia, és tradició, és festa, és música, és treball, és amistat,  és tot allò que fa que hui pugem dir que som una gran comissió de xiquets i grans que encara té molt de camí per davant.

El passat dissabte, varem eixir triomfadors d’una gran nit com és la del Sopar de Germanor. A més a més del campionat de mig que va guanyar Juanvi Lull, ens varem alçar amb molts dels premis més desitjats. Millors Presentadors Infantils, amb els nostres volguts Neus Moncho i Andreu Ivars, Millor Presentació Infantil, baix la direcció de la mare del nostre President Infantil, Rosario Guardiola, Millor Presentador Gran, amb la nostra estimada Helena Garcia i Millor Presentació Gran dirigida per segona vegada pel nostre faller Miguel Ivars. A més a més rematarem la nit amb el Ninot Indultat Gran, obra de Pepe Sanchís. Indubtablement varem tindre bons motius per celebrar al màxim el inici de les festes.

Després del bon treball fet durant tot l’any, ara ens toca disfrutar i preparar-nos pel que seran els dies grans de Falles, aquells on els nostres monuments lluiran al carrer esperant que a tots els fallers, als deniers i als visitants, els agraden tant com a nosaltres.

Mentre arriben aquestos dies nosaltres no anem a parar la festa. El diumenge dia 9 de març, de nou, el Carrer Pont es convertirà en el centre del IV Concurs de Paelles, amb xaranga, inflables, jocs…festa assegurada per a tots. No vos ho podeu perdre i si no voleu participar del concurs perquè la cuina no es lo vostre, no patiu, nosaltres cuinarem per vosaltres una suculenta paella pera a tots. No teniu excusa, veniu a gaudir de les Falles amb Baix la Mar.

 

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar