El tradicional Sopar de Germanor Fallera que organitza la Junta Local Fallera es va celebrar el passat dissabte 1 de març en la carpa de Torrecremada.

Va ser una nit plena de premis, ja que la nostra Falla va fer bona collita i va ser la millor manera de començar les Falles 2014.

Primer es van donar el regals al premiats en concurs de targetes de Nadal 2013 i Amira Turksema va arreplegar el 3r premi i Marta Gonzalez el 1r premi.

En els jocs fallers van lliurar el premi de campió del “mig” a Juanvi Lull i desprès en el torn de presentacions la nostra infantil va arreplegar el 1r premi, una gran presentació dirigida per M. Rosario Guardiola. A mes també els es premiar als presentadors infantils Neus Moncho i Andreu Ivars amb el 1r premi i que presentaran la gala infantil 2015.

Una finestra a la Mar de Miguel Ivars va ser reconeguda com la millor presentació i la seua presentadora Helena Garcia com la millor presentadora i que presentarà la proclamació i exaltació de les FF.MM. de Dénia 2015.

Un èxit per nosaltres que des de aquestes línies volem donar les gracies a tots als que han fet possible que un any mes la Falla Baix la Mar estiga en lo mes alta.

Però la nit encara es va donar un altre premi i el nostre ninot gran de l’exposició obra de Josep Sanchis va ser triat pel jurat com al ninot indultat de les falles 2014. També el nostre agraïment a Vicent Pastor pel ninot infantil presentat que encara que no ha segut recompensat el seu treball, estem molt satisfets i orgullosos. Per últim donar-vos les gracies a tots per l’assistència la sopar de germanor i vos esperem en el pròxims actes que hem preparat per que les falles 2014 siguen inoblidables.

Fotografies de Denia.com

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar