A la Falla Baix la Mar el mes de març ha arribat amb molta força, la mateixa amb la que estem segurs acabarem un any ple de il·lusions, d’alegries, de molt de treball, de bons i no tant bons moments…en fi…com la vida mateixa.

Però si hi ha alguna cosa que cada any desitgem des del mateix dia 20 de març es que tornen les Falles.

Aquest any varem començar les celebracions amb un sopar molt especial. Després de molts anys, i gràcies al nostre actual President i a les noves tecnologies, ni més ni menys que 18 Falleres Majors de Baix la Mar es reunien el passat divendres per sopar i compartir moments, històries, i anècdotes dels seus anys.  Una iniciativa que estem segurs que es tornarà a repetir i a la que de segur es sumaran moltes altres Falleres Majors que com aquestes no desitgen oblidar que han segut, són i seran part de la història de la nostra Falla, la Falla de Baix la Mar.

El diumenge va ser el torn del IV Concurs de Paelles que ve celebrant-se al Carrer Pont en els últims anys i que mai ens deixa de sorprendre per la gran quantitat de fallers, simpatitzants i amics que participen en el concurs o que simplement volen gaudir de la festa amb nosaltres. Tot un èxit de participació que va fer que la festa s´allargara fins la nit.

El dilluns, novament, la cultura tornà a ser protagonista de la nostra Falla. Al voltant de les 20.30 hores, Sebastià Garcia, delegat de cultura presentava a Maria Dolores Guntiñas i Vicent Oltra com els creadors del nostre Llibret 2014 que enguany amb el títol de ‘Carrers mullats, calaix buit’ està dedicat als negocis del nostre barri. Un llibret on no falta tota la informació de la nostra comissió i on es sumen nombrosos articles de grans amics que ens porten, per moments, a reviure la nostra història al carrer Pont. Un bon treball digne de ser llegit i que vos aconsellem no deixar perdre l’oportunitat de tindre’l en les vostres mans.

Aquest cap de setmana no anem a ser menys. El dissabte de matí els nostres menuts viatjaran amb la ‘Panseta’ per la nostra mar, eixa que ens dona nom. Després i haurà dinar per a menuts i grans, berenar per a menuts, jocs, unflables, sopar i festa assegurada. El diumenge, dia oficial de la ‘plantà’ també hi haurà dinar, berenar amb jocs i unflables, sopar, i com no, moltes hores de treball per posar a punt els nostres monuments.

Des d’aquestes línees la Falla de Baix la Mar vol convidar a deniers i visitants a compartir la festa de les Falles amb nosaltres. Vos recordem que els nostres monuments lluiran al encreuament dels Carrers Sanchis Guarner i Dr. Fleming  a partir del diumenge 16 de març i fins que el foc de la ‘cremà’ convertisca en cendres la festa i el treball de tot un any per a ressorgir d´eixes mateixes cendres al dia següent amb un nou exercici faller però amb la mateixa il·lusió de sempre.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar