Escrit per
|

El passat dilluns 4 de març va tindre lloc la presentació oficial del Llibret ‘La Mar d’artistes’. Aquest és el títol que la Falla Baix la Mar i la coordinadora del llibre, Maria Dolores Guntiñas li han donat per reflectir el seu contingut.

En la seua primera part, i com es tradicional trobem les salutacions dels nostres màxims càrrecs, Vicent, Lorena, Pedro i Teresa, així com els esbossos dels nostres monuments i les seues explicacions.

De seguit se li dona el seu protagonisme al que enguany es el nostre Pergamí amb un article de la seua creadora Angie. Tot seguit, un flasback a fa 25 anys i com no podia faltar, trobem a les Falleres Majors de Dénia, Rocio Patricio i Marta Tavernero i a les nostres representants en les seues corts, Astrid i Aida.

En la última part ens troben amb una mar d’artistes, tots ells vinculats a la nostra comissió. Artistes fent carrosses, artistes de presentacions, artistes fent pergamins, artistes dissenyant l’arquitectura al nostre barri, artistes polifacètics, artistes fent feina entre bambalines, artistes del disseny i diferents artistes de les lletres de la nostra ciutat.

Vos recomanem aconseguir un exemplar i llegir tots aquestos articles que vos arrimaran, més si cap, als nostres artistes, els nostres fallers, els nostres amics, tots aquells que formem part de la Falla Baix la Mar.

Mostra de que la Falla Baix la Mar és un niu d’artistes la trobem en el Sopar de Germanor del passat divendres. Millor Bandol Faller (Maria Contri i una colla de fallerets i falleretes), Segon Premi Presentació Infantil (obra de Rosario Guardiola), Premi Millor Mantenidor Infantil (Ivan LLorens), Primer Premi de Presentacions (obra de Miguel Ivars), Millor Presentadora (Laura Oltra) i Millor Mantenidor (Miguel Ivars).

Com vegeu…som uns artistes.

view - big porn