Comença el conter enrere per a les Falles: ací teniu els nostres monuments fallers.

Com a varem anunciar, el diumenge passat va ser un dia molt especial per la Falla Baix la Mar. Va tidre lloc un dels moments més esperat, la presentació dels esbossos de les que d´ací tan sols uns dies seran els nostres monuments fallers.

Al voltant de les 13.00 hores, al nostre casal, va donar començament el senzill a la vegada que esperat acte. Maria Dolores Guntiñas, Vicesecretària de la nostra comissió va ser l’encarregada de conduir el mateix. Va començar donant la benvinguda a tots els presents entre els quals es trobaven els màxims càrrecs de Baix la Mar, els nostres artistes falleres, Vicent Pastor i Pepe Sanchis, així com les Falleres Majors de Dénia, el President de JLF i les nostres representants en les Corts d’honor.

Teresa i Pedro, junt amb Vicent Pastor i la seua inseparable parella i ajudant, Marina, van descobrir l’esbós de la nostra falleta infantil que portarà el lema de ‘Quina felicitat és la maternitat’ també coneguda per ‘Babyboom’. Es tracta d’un projecte de Javier Fernàndez en el que Vicent i Marina han dipositat tota la seua il·lusió i saber fer per, un any més, competir pel màxim guardó. Una il·lusió que ens han sabut transmetre als fallers i que tots podran gaudir el proper mes de març.

Per altra banda, Lorena i Vicent, junt amb Pepe Sanchis descobriren l’esbós del monument gran. Desprès d’alguns anys fora de la nostra comissió Pepe Sanchis torna amb força a plantar en Baix la Mar amb una falla que te per lema ‘Els fallers som camaleònics’. Res més prop de la realitat perquè com ens va explicar Dani Garrigós, guionista del monument, els fallers ens sabem adaptar a tot tipus de situació, a les adversitats, climatologia, crisis… Un monument que plasmarà i criticarà la situació actual i en la que tant Sanchis com els fallers hem depositant tota la nostra confiança.

En acabar l’acte, Maria José Hostalrich ens va delectar amb un putxero per a prop d’un centenar de persones del que poc va sobrar, mostra d´un bon dinar. Com és tradicional se li va fer entrega per part dels màxims càrrecs d´un detall en agraïment per la seua labor.

Tanmateix, Lorena i Vicent van voler aprofitar aquest dinar per agraïr a David Arbona, Laura Oltra i Miguel Ivars la seua tasca en el desenvolupament de la Presentació de la Fallera Major i la seua Cort d’honor que va tindre lloc al mes d’octubre, fent-los entrega d’un obsequi.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar