El proper diumenge dia 30 serà el gran dia per a la comissió infantil de Baix la Mar, i en especial per a Teresa i Pedro, màxims càrrecs de la nostra Falla. A les 12.00 hores, al Centre Social tindrà lloc la recepció per rebre a la nostra xicalla, i a les 12.30 hores, començarà l’espectacle de la Presentació i Exaltació.

Ja portem dies preparant aquest esdeveniment. Aparador, visita de trages, intercanvi de regals…i el diumenge a disfrutar d´eixe futur de la nostra Falla que acompanyat de la música, els colors, la festa i l’olor a pólvora invadiran els nostres carrers.

Per altra banda i continuant amb l’esperit de la nostra comissió de fer Falla tot l’any, el passat dissabte el nostre cassal va obrir les seues portes per celebrar un dinar i aprofitar també l’ocasió de felicitar a un dels nostres fallers que celebrava el seu aniversari. Felicitats Pedro!.

Així mateix, i com és costum a Baix la Mar, ja tenim preparada la programació per celebrar la festivitat del proper 9 d’octubre. El dijous dia 4 a les 20.30 h. al casal de Baix la Mar tindrà lloc la xerrada a càrrec de la Sra. Rosa Sesè, Arxivera Municipal de Dénia, sobre “Un any d’aniversaris, 400 anys de Títol ciutat de Dénia i 100 any mort Roc Chabas” , oferint-se al acabar un vi d’honor a tots els presents. I el gran dia, el dimarts 9 d’octubre a les    12:00h, donarà inici el concurs infantil de dibuix. A les  14.00h. serà el dinar en commemoració de la data, i al acabar tindrà lloc el lliurament dels premis de la XXVIII edició del Concurs de dibuix “9 d’octubre”.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Més info

acceptar